Cool VL Viewer forum

View unanswered posts | View active topics It is currently 2022-07-04 09:55:14



Reply to topic  [ 4 posts ] 
Couple error messages for Mac CoolVLViewer1.26.12.20 
Author Message

Joined: 2014-09-29 11:52:35
Posts: 14
Reply with quote
I am getting a couple error messages in version CoolVLViewer1.26.12.20

This one I can repro, but it does not log anything to system.log or CoolVLViewer.log:
On pressing Command+P to open preferences it displays a blue dialog with the text "Error requesting preferences". The Preferences floater is opened as normal. (screenshot enclosed)

The other one I can't repro, but it was logged to system.log:
12.10.14 14.04.18,000 kernel[0]: process Cool VL Viewer[66391] thread 8849631 caught burning CPU!; EXC_RESOURCE supressed due to audio playback

Otherwise this version seems to run fine. This is tested on OS X 10.10 GM release candidate 3.


Attachments:
Screen Shot 2014-10-12 at 14.16.34.png
Screen Shot 2014-10-12 at 14.16.34.png [ 35.62 KiB | Viewed 1801 times ]
2014-10-12 12:24:15
Profile

Joined: 2014-09-29 11:52:35
Posts: 14
Reply with quote
I found what the error was, and it originated from the opensim server that logged the following message on the Robust console (and log):

2014-10-12 14:02:49,551 INFO - OpenSim.Server.Handlers.JsonRpcProfileHandlers [PROFILES]: User preferences request error - No Email address on record!

By adding an email address to the avatar record in the Useraccounts table, the message went away.


2014-10-12 13:22:04
Profile

Joined: 2011-09-17 11:12:19
Posts: 335
Reply with quote
Yep haven't seen this message but then I have email address and am not on opensim.


2014-10-12 15:51:56
Profile

Joined: 2014-09-29 11:52:35
Posts: 14
Reply with quote
Catten wrote:
Yep haven't seen this message but then I have email address and am not on opensim.


Never seen it in the previous versions of the viewer, and that account is the primary user of it, so something has changed. Opensim code has also not changed since last viewer.

Never seen it in other viewers also.

Anyway, at least we know how to fix it if anyone else sees it when using opensim. I suppose all SL accounts have email addresses mandatory.


2014-10-12 16:05:53
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software.