Cool VL Viewer forum

View unanswered posts | View active topics It is currently 2021-10-19 09:46:17



Reply to topic  [ 10 posts ] 
Script compillation status 
Author Message

Joined: 2011-07-27 13:02:35
Posts: 78
Location: Ukraine
Reply with quote
Right now i'm using "Cool VL Viewer 1.26.5 (1) Jul 29 2012 13:33:38 (Cool VL Viewer)" under Win7, but this happened in previous versions (both experimental and stable) under both Win7 and Linux (Mint)

The problem is - when i save script and save is successful "Compiled succesfully..." line doesn't appear leaving me guessing did it save already or not yet (my sim lags sometimes)


2012-08-15 13:09:00
Profile

Joined: 2009-03-17 18:42:51
Posts: 4751
Reply with quote
Cannot reproduce.

Also, please follow the rules for this forum (viewer release: use the latest only - old releases are unsupported. Provide the requested info: System info, logs, repro steps).


2012-08-15 13:19:30
Profile WWW

Joined: 2011-07-27 13:02:35
Posts: 78
Location: Ukraine
Reply with quote
As I said, BOTH experimental and stable.

Windows 7, AMD Athlon X2 4800+, PowerColor Radeon HD 6670, 3GB Ram

Code:
Cool VL Viewer 1.26.4 (24) Aug 11 2012 10:54:13 (Cool VL Viewer)
RestrainedLove viewer v2.08.03.24
Release Notes

You are at 240857.0, 287695.1, 1401.2 in ABC Island located at sim20164.agni.lindenlab.com (216.82.26.177:13006)
Second Life Server 12.08.06.263130
Release Notes: Error fetching server release notes URL.

CPU: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+ (2511.35 MHz)
Memory: 3071 MB
OS Version: Microsoft Windows 7 64-bit Service Pack 1 (Build 7601)
Graphics Card Vendor: ATI Technologies Inc.
Graphics Card: AMD Radeon HD 6670
Windows Graphics Driver Version: 8.17.0010.1132
OpenGL Version: 4.2.11733 Compatibility Profile Context

libcurl Version: libcurl/7.21.1 OpenSSL/0.9.8q zlib/1.2.5 c-ares/1.7.1
J2C Decoder Version: KDU
Audio Driver Version: FMOD version 3.750000
Qt Webkit Version: 4.7.1 (version number hard-coded)
Packets Lost: 10/207731 (0.0%)

Built with MSVC version 1600

Compile flags used for this build:
-DLL_RELEASE=1 -DLL_RELEASE_FOR_DOWNLOAD=1 -DLL_SEND_CRASH_REPORTS=1 -DNDEBUG /O2 /Oi /arch:SSE2 /MD /MP -D_SECURE_STL=0 -D_HAS_ITERATOR_DEBUGGING=0 /DWIN32 /D_WINDOWS /W3 /EHsc /GR /Oy- /GS /arch:SSE2 /fp:fast /TP /W2 /Zc:forScope /Zc:wchar_t- /c /nologo /DLL_USE_TCMALLOC=1 /DLL_WINDOWS=1 /D_SECURE_SCL=0 /DDOM_DYNAMIC /DUNICODE /D_UNICODE /DWINVER=0x0501 /D_WIN32_WINNT=0x0501 /DCARES_STATICLIB /DLIB_NDOF=1


So, it's only not working on my computer? Used to work before I updated... Must be something wrong with my computer then... Sorry for bothering.


2012-08-15 14:52:11
Profile

Joined: 2009-03-17 18:42:51
Posts: 4751
Reply with quote
AGAIN, I need the *logs* and precise repro steps. Also, I was speaking about the *release* (you quoted 1.26.5.1 when the current release for v1.26.5 is v1.26.5.3).


2012-08-15 18:48:09
Profile WWW

Joined: 2010-04-07 08:23:18
Posts: 207
Reply with quote
Hi Henri, hello WebGearbox,

I'll look into providing the logs tomorrow. I can observe the very same issue, and it's been that way for a few releases. Never made much of it, though, since I usually have some sort of debugging output in the script upon reset.

And since I'm running under Linux, it's quite likely it's not a 'puter issue.

Love,
Lia


2012-08-15 20:48:55
Profile

Joined: 2011-07-27 13:02:35
Posts: 78
Location: Ukraine
Reply with quote
Henri Beauchamp wrote:
AGAIN, I need the *logs* and precise repro steps. Also, I was speaking about the *release* (you quoted 1.26.5.1 when the current release for v1.26.5 is v1.26.5.3).

I quoted 1.26.4, too.. But I'm pretty sure it happens in every release since some of them :cry:

Please, which log do you need to be provided? Because nothing crashes etc.. Um.


2012-08-15 21:43:32
Profile

Joined: 2009-03-17 18:42:51
Posts: 4751
Reply with quote
WebGearbox wrote:
Henri Beauchamp wrote:
AGAIN, I need the *logs* and precise repro steps. Also, I was speaking about the *release* (you quoted 1.26.5.1 when the current release for v1.26.5 is v1.26.5.3).

I quoted 1.26.4, too.. But I'm pretty sure it happens in every release since some of them :cry:

Please, which log do you need to be provided? Because nothing crashes etc.. Um.
Please, please, please... READ THE RULES !...


2012-08-15 23:21:30
Profile WWW

Joined: 2010-04-07 08:23:18
Posts: 207
Reply with quote
Hi again Henri and WebGearbox,

it's a skin issue. Seems some strings are missing in the appropriate XML files for skins other than 'default'. I usually am running on 'Silver', which is where I can observe the issue, accompanied by the obvious log messages:

2012-08-16T09:45:45Z WARNING: getString: Failed to find string compile_success in panel script ed float
2012-08-16T09:45:45Z WARNING: getString: Failed to find string save_complete in panel script ed float

After switching to the default skin, these messages disappear from the log and miraculously the good old in-floater messages reappear.

Love,
Lia


2012-08-16 10:08:57
Profile

Joined: 2009-03-17 18:42:51
Posts: 4751
Reply with quote
Amalia Illios wrote:
Hi again Henri and WebGearbox,

it's a skin issue. Seems some strings are missing in the appropriate XML files for skins other than 'default'. I usually am running on 'Silver', which is where I can observe the issue, accompanied by the obvious log messages:

2012-08-16T09:45:45Z WARNING: getString: Failed to find string compile_success in panel script ed float
2012-08-16T09:45:45Z WARNING: getString: Failed to find string save_complete in panel script ed float

After switching to the default skin, these messages disappear from the log and miraculously the good old in-floater messages reappear.

Love,
Lia
Ah, thank you ! Had WebGearbox posted his SecondLife.log like asked in the bug report forum rules, I would have spotted it immediately (the skin in use is also reported in the log)...


2012-08-16 22:03:44
Profile WWW

Joined: 2009-03-17 18:42:51
Posts: 4751
Reply with quote
This issue (as well as a few minor UI quirks relating to the Silver skin) was fixed in today's releases. In fact, I removed all the xui files for the Silver skin (the differences with the default skin xui files were so minor that there should not even be any noticeable change, and it ensures the Silver skin will never be out of sync any more).


2012-08-18 13:28:21
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 10 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software.