Cool VL Viewer forum

View unanswered posts | View active topics It is currently 2020-03-31 13:29:41



Reply to topic  [ 3 posts ] 
Using Cool VL with Open Sim 
Author Message

Joined: 2019-07-07 03:52:30
Posts: 3
Reply with quote
Currently we are trying to use Cool VL on our OpenSim configured on port 9000 and at 127.0.0.1
It is trying to log in but gets hopeless locked up while trying to initialize the multimedia. I have disabled this in the options and it still gets stuck. Am I missing something here. How can I get past this point.

drk


2019-07-09 23:11:44
Profile

Joined: 2009-03-17 18:42:51
Posts: 4180
Reply with quote
Without logs, impossible to know where you get stuck exactly (the "initializing multimedia" message is just the last displayed step, but there are many others that are not announced). In any case, if you can log in a live OpenSim grid, it's not an issue with the viewer, but rather with your local OpenSim server or your system (fire-walled port(s) ?).


2019-07-09 23:28:27
Profile WWW

Joined: 2019-07-07 03:52:30
Posts: 3
Reply with quote
I am pretty sure it is Mcaffe firewall


2019-07-10 19:49:17
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 3 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software.